Rychlá mexická rýže

Suroviny

  • 3 lžíce oleje
  • 1,5 hrnku rýže
  • 1 lžička granulovaného česneku
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/2 lžičky římského kmínu
  • 1/2 hrnku rajčatového protlaku
  • 2 hrnky zeleninového vývaru
  • 3 lžíce čerstvého koriandru

Postup

Ve velkém hrnci rozehřejeme olej, přidáme rýži a mícháme, dokud nebude rýže průhledná.

Přidáme česnek, sůl, kmín a řádně promícháme.

Vmícháme protlak a vývar a přivedeme k varu, vaříme na mírném stupni cca 20 – 25 minut, až bude rýže měkká.

Nakonec vmícháme nasekaný koriandr a promícháme.

Rychlá mexická rýže

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *